donderdag 30 juli 2009

Jan Paul is jarig!


Vandaag is de verjaardag van Jan Paul. We hadden het gisteravond na de voorstelling al even gevierd met een aantal vrienden na de voorstelling, maar nu is dan de echte dag aangebroken. Helaas zijn alle kinderen nog in diepe rust en moet er vooral ingepakt worden en een deadline gehaald worden!

Maar Jan Paul, hier is dan je verjaardagscadeau: de blog, stiekem speciaal voor jou bijgehouden. Jij bent bij ons altijd degene die de reizen regelt, en dat doe je op een geweldige manier.


Het is ongelooflijk hoe bijzonder deze reis is geworden, het ene toeval na het andere maakte onze tijd hier in Spanje onvergetelijk. Van tevoren hadden we toch niet kunnen bedenken dat Saffier en Juup zo met hun neus in de boter zouden vallen met het dansen. We hadden niet kunnen weten dat Casares zo'n bijzonder dorp is, uniek in Andalusia (dankzij de sterke communistische invloed in het dorp, grappig genoeg). We hadden niet kunnen raden dat de schermclub gerund zou worden door een gevierd schermer, die eigenhandig een schermmuseum opzette dat geopend zou worden terwijl wij hier waren. We hadden niet kunnen weten dat de meeste dorpen géén zomerschool hebben. We hadden niet kunnen weten dat Casares, ook al ligt het maar 10 minuten rijden van het strand, totaal niet toeristisch is en dat de feesten echt voor het dorp zelf zijn. We hadden niet kunnen weten hoe ontzettend aardig en behulpzaam de mensen hier zijn. We hadden zelfs niet kunnen weten hoe goed het zou gaan met werken hier.

Het was altijd al mijn droom om een paar maanden door te brengen in Spanje, en echt te integreren in een dorpje. Mijn droom is helemaal uitgekomen, en meer dan dat, dankzij het feit dat jij je intuïtie volgde met dit huis, en je plan om hier naar toe te gaan doorzette. Dankjewel! We wensen je een fijne verjaardag - we houden van je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten